Hion, tongin ja haastan, kunnes ydin on kirkastunut.

 

JAANA VILLANEN

– Tee osaltasi se muutos, jonka haluat nähdä. –

Näin uskon, ja siksi olen halunnut lähteä mukaan perustamaan Value Companyä. Koska välitän siitä, millaisen maailman jätän osaltani jälkeeni.

Jo vuosia olen kouluttanut ja valmentanut arvojen voimasta, sillä uskon mission, vision ja arvojen voimaan kaiken perustana. Niiden kautta hahmotamme ja arvotamme maailmaa. Arvot ovat tekoja, joiden avulla asetamme asioita tärkeysjärjestykseen. Ne ohjaavat toimintaamme varsinkin vaikeina aikoina, juuri silloin, kun ei ole välttämättä paljon muuta, mihin tukeutua.

Siltikin, olen useasti todennut, ettei arvojen voima ole avautunut niille, joille olen siitä puhunut. Ne ovat jääneet etäisiksi ja ylätasolle. Olen kaivannut intohimoni ymmärtävää tiimiä, joka kykenisi laittamaan sanani visuaaliseen muotoon, graafisiin kuviin, jonka avulla sanainen arkkuni kiteytyisi. Ja lopulta kesällä 2019 se tapahtui, kun kohtasin Susan  ja Juhanin. Siitä se kaikki sitten lähti.

Olen aina omassa elämässäni halunnut edistää ja toteuttaa itselleen merkityksellisiä asioita, monella tavalla ja tasolla. Olen onnellisimmillani, kun näen, että valmennettava oivaltaa arvojen voiman ja kykenee alati muuttuvassa maailmassa tartttumaan juuri niihin itselleen olennaisiin asioihin ja tekohin. Kurinalaisuus ei vähennä luovuutta, eikä kannattavuutta - vaan päinvastoin lisää sitä.

Teen tätä siksi, että välitän. Hion, tongin ja haastan, kunnes näen, että ydin on kirkastunut.

 

 

  

Muutoksen seuraajasta muutoksen toteuttajaksi

 

JUHANI TUURE

Arvot ovat valintojen peili ja hyvinvoinnin kompassi

Suurin intohimoni on edistää muutosvalmiutta ja rakentaa innovatiivista toimintakulttuuria. Kokemukset ja havainnot ovat opettaneet sen, ettei kestävä muutos ja hyvinvointia sekä menestystä edistävä muutoskyvykkyys synny ilman arvopohjan tunnistamista ja viitoittamista käytännön valinnoiksi.
 
Value Company Oy syntyikin tuosta halusta tuoda käytännön rakenteita ja työkaluja arvopotentiaalin vapauttamiseksi arjen ja toiminnan tasolle, mahdollistamaan siirtymä muutoksen seuraajasta sen toteuttajaksi.
 
Olen humanisti-insinööri, jossa yhdistyy insinöörin analyyttisyys ja kiteyttämistaidot aitoon toiminnan kehittäjän ja humanistin sieluun. Koulutukseltani olen diplomi-insinööri, ICF -sertifioitu Business Coach ja ilMe -valmentaja. Monipuolisesta työtaustasta löytyy toimialakirjon leikkaavaa tuote- ja toiminnankehitysosaamista sekä kokemusta vaativista esimies- ja muutosjohtamisen tehtävistä.